Acasă PAMFLET Oğlan oğlan, boynuma dolan, şi la burtă mare ramazan

Oğlan oğlan, boynuma dolan, şi la burtă mare ramazan

1259
0
Sursa: facebook
Sursa: facebook

Dan MIHĂESCU ■

Pentru toate cadînele o dedicaţie de la formaţia „Dă-i la deal cu fii mării” ! Gurist: Gelil Eserghep – Backing Vocals: Varol Amet, Muurat Iusuf, Mihai Lupu şi Vergil Chițac (ultimii doi pentru că se plictiseau de moarte) la bairamul de Ziua Internațională a Femeii, cu peste 1.200 de membre ale comunității tătare, informează pagina de facebook a organizaţiei etnice reprezentative, deşi aici părerile sunt împărţite, după ce o hotărâre judecătorească definitivă l-a declarat nul de drept, pe Eserghep & Co.

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România a organizat și în 2023 o serie de activități dedicate Zilei Internaționale a Femeii. Pentru a răspunde solicitărilor venite în număr foarte mare de la toate filialele organizației, Uniunea a organizat astfel de manifestări la Medgidia, Mangalia, Tulcea și Constanța, se arată într-un comunicat de presă.

„Bucuria revederii a fost cu atât mai mare pentru doamnele din rândul comunității tătare cu cât organizatorii le-au pregătit și un bogat program artistic tradițional, iar oaspeți de seamă au răspuns invitației de a sărbători alături de membrele

Comunității tătare din România Ziua Internațională a Femeii. Alături de președintele Uniunii Democrate a Tătarilor Turco – Musulmani din România, Gelil Eserghep, la activitatea de la Constanța le-au felicitat pe sărbătoritele zilei și deputatul UDTTMR, Varol Amet, muftiul Muurat Iusuf, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu și primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

La activitățile organizate de UDTTMR cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii au participat peste 1.200 de membre ale comunității tătare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.