Acasă PAMFLET Horia Constantinescu crede dar cercetează: Vaccinurile anti Covid au atacat ADN-ul poporului...

Horia Constantinescu crede dar cercetează: Vaccinurile anti Covid au atacat ADN-ul poporului PSD

4459
0
Sursa imagine: Prelucrare foto în scop ilustrativ
Sursa imagine: Prelucrare foto în scop ilustrativ

Dan MIHĂESCU ■

Se zice că recent, în timpul unei discuții private, oglinda din baie a aflat că președintele ANPC, Horia Constantinescu,  are suspiciuni temeinice că Big Pharma ar fi orchestrat o operațiune pe scară mare să altereze ADN-ul pesediștilor sub perdeaua de fum a vaccinurilor anti-Covid 19. Așa se poate explica și cantitățile mari de ser contractate de România sub guvernarea liberal-useristă sau campania publică pro vaccinare a liderilor guvernamentali, inclusiv a președintelui republicii.

Oglinda, oglinjoară, a mai înțeles că gândul ăsta, care l-a făcut pe “Mani Pulite” ot ANPC să suspecteze atentatul biologic al vacciniștilor dreptaci la fibra și firea național-patriotică a stângacilor PSD-iști, i-a venit după ce a observat ceva efecte secundare chiar asupra sa ori a apropiaților. Cică el, “Mani Pulite”, chiar după prima doză de Moderna, cu care s-a înțepat întâmplător, după ce s-a așezat pe un ac, a divorțat de soție, în 2021 și tot așa, în continuare, are viziuni stranii și cu prieteni apropiați, precum primarul din Agigea pe care-l percepe transfigurat în băiat-de-băiat, cum s-ar zice. Om-de-omenie!

Sursa imagine: Prelucrare foto în scop ilustrativ

Și uite de aia, a zis să-i potopească cu 25 de întrebări, care mai de care cu cheie, pe fabricanții ăștia de vaccinuri de la Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson& Johnson, ca să afle dacă-i adevăr sau provocare…    

„Vă rugăm să ne trimiteți un punct de vedere referitor la cele de mai jos:

  1. Care sunt operatorii economici prin intermediul cărora ați încheiat contracte între dvs. și statul român cu privire la achiziționarea/distribuirea dozelor de vaccin anti COVID 19?
  2. Care a fost implicarea dvs. directă sau indirectă în campaniile de promovare referitoare la necesitatea utilizării vaccinului?
  3. V-ați comportat sau nu cu diligență profesională adecvată, adică grija așteptată în mod rezonabil de consumator în cazul unor produse medicale injectabile? Dacă răspunsul este afirmativ, vă rugăm să ne precizați și detaliile referitoare la demersurile/acțiunile… etc… în acest sens.
  4. Ca producător, ați precizat ca vaccinarea să se efectueze în spații special adecvate, cu asistența unor medici care să ofere consultanță pre-vaccinare? Dacă răspunsul este afirmativ, vă rugăm să ne menționați cum și să ne puneți la dispoziție documentele în susținerea afirmațiilor.
  5. În condițiile apariției unor cazuri de efecte adverse și de înregistrări în farmacovigilență, ce măsuri ați luat pentru avertizarea consumatorilor și de limitare a acestora?
  6. Cum explicați obligarea pacienților să semneze declarații – tip din care rezultă că producătorul va fi exonerat de la orice răspundere pentru efectele adverse ale vaccinului?
  7. Patentul sub care a fost produs și comercializat vaccinul este valid sau nu? Vă rugăm să atașați documentația și să ne spuneți dacă aceasta a fost contestată sau nu?
  8. Vaccinul este sigur? A respectat toate etapele de evaluare specifice produselor din această categorie?
  9. Care este efectul preconizat al vaccinării și conform căror teste a fost stabilit? Vă rugăm să atașați documentația justificativă”, se precizează în solicitarea transmisă de ANPC marilor companii producătoare de vaccinuri anti COVID 19.
Sursa imagine: Prelucrare foto în scop ilustrativ

10.   Sunt studii care arată existența unor efecte adverse/secundare și care sunt acestea? Dacă răspunsul este afirmativ, vă rugăm să ne menționați în ce manieră au fost avertizați consumatorii și să ne puneți la dispoziție documentele în susținerea afirmațiilor.

11. Care a fost incidența efectelor secundare față de incidența prognozată și ce măsuri ați luat în acest sens?

12. A informat producătorul, în mod public, orice consumator mediu asupra identității și patrimoniului său, asupra calificărilor sale, statutului, autorizării și afilierii sau legăturilor sale, precum și asupra drepturilor de proprietate industrială, de autor sau comercială (…)?

13. În calitate de producător, ați sesizat autoritățile și ați luat măsuri imediate de retragere de pe piață a vaccinului, imediat ce au apărut reacții adverse?

Sursa imagine: Prelucrare foto în scop ilustrativ

14. Ați pus la dispoziția publicului aceste informații esențiale, într-un format clar, neechivoc?

  1. Ați intervenit în calitate de producător al vaccinului pentru a corecta informațiile utilizate de formatori de opinia în campania de vaccinare?
  2. Obligativitatea de vaccinare era/este justificată și conform căror exigențe/studii?
  3. A participat într-un fel producătorul la practicile agresive ale campaniei de vaccinare, traduse prin amenințarea cu sancțiuni în caz de refuz de vaccinare?
  4. În ce măsură, la momentul ianuarie 2021, vaccinul produs de dvs. pentru COVID-19 îndeplinea toate criteriile de siguranță pentru sănătatea publică impuse de legislația națională și europeană? Dacă răspunsul este negativ, căror criterii nu se supunea?
  5. La momentul ianuarie-mai 2021, vaccinurile comercializate de dvs. pentru COVID-19 se mai aflau încă în faza de testare?”.
  6. S-a schimbat în vreun fel varianta de virus actuală, în raport cu cea din 2019? Dacă da, loturile de vaccin puse pe piață de către dvs., în anii precedenți, sunt la fel de eficiente și astăzi împotriva variantei actuale de virus?
  7. S-a modificat în vreun fel, pe parcursul anilor, formula vaccinului? Dacă da, vă rugăm să enumerați motivele și cum.
  8. Dacă eficiența vaccinului produs de dvs. pentru COVID-19, prognozată la sfârșitul anului 2020 / începutul anului 2021, a căzut sau s-a modificat până în prezenta, cum ați informat beneficiarii asupra scăderii eficienței?
Sursa imagine: Prelucrare foto în scop ilustrativ
  1. Care este rațiunea pentru care ați solicitat invalidarea patentului Moderna?
  2. În prezent, vaccinurile livrate în România au aceeași eficiență precum cele livrate în alte state europene și în raport cu actuala formă a virusului?
  3. În contextul în care vaccinurile erau în faza de testare, ați avut o campanie de informare sau de comunicare adresată consumatorului final, menită să: a) informeze asupra eficienței?, b) informeze asupra riscurilor?, c) contracareze avalanșa de informații eronate/nesigure?.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.