Acasă PAMFLET Constanţa e normală – Ovanesian e dusă!

Constanţa e normală – Ovanesian e dusă!

7022
0
Foto:Dan MIHĂESCU (Sentinela)
Foto:Dan MIHĂESCU (Sentinela)

Dan MIHĂESCU ■

Nu ştiu dacă e vreo sinergie dar iată că miercuri 22 martie, tocmai vicele Rusu ne anunţa că a început să facă ordine în cimitire, aflăm de pe portalul Primăriei că municipiul abandonează apoteotica stare “Constanţa Altfel” şi începe să revină la normal – administratorul public Ovanesian înregistrându-şi demisia din funcţie.

Acuma, zvonurile sunt că s-ar fi supărat ca văcarul pe sat, după ce Garda de Mediu i-ar fi pus în vedere să aşeze la loc bătrânii tei de pe Bulevardul Ferdinand, pe care drujbaşii tocmiţi de ea i-au pus la pământ fără niciun temei. Cică ar fi pus geana pe zvelţii arbori cu vârste şi de peste 40 de ani, să-i facă una cu pământul pentru a-i transforma în ţepe pentru fraieri, fluiere, buciume, tulnice şi alte artizanate, de-ale gurii, cum a văzut că se caută vara pe la tonetele de pe litoral.

Să fi fost predestinare, sau simpla premoniţie a lui Rusu, nu ştiu? Cert este că demisia nu-i de onoare, la fel ca şi persoana în cauză şi doar un Titircă Inimă-Rea, “cherestegiu și căpitan în garda civică”, şi-ar fi putut lua ajutor de mână forte pe Strâmbă-Lemne, aşa cum a făcut chiţoşenia.

Acuma, dacă Ovanesian s-a dus, firesc este ca şi Constanţa Normală să-i ia locul Constanţei Altfel şi ducă-se-pe pustii, unul după altul, în aceaşi echipă în care s-au tras şi la venire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.