Acasă APĂRARE Cât de mic poate fi „Putin cel Mare”?

Cât de mic poate fi „Putin cel Mare”?

8250
0
sursa: onlytruthaboutrussia.quora.com

Manuel VLĂDUȚ

A trecut și 9 Mai – Ziua Victoriei împotriva fascismului, sărbătorită cu fast pur sovietic la Kremlin…

Dar nu au trecut neobservate și niște amănunte ale paradei rusești, care dacă nu ar fi dezgustătoare, ar fi de antologia circului și umorului negru!

Iată ce titrează site-ul https://onlytruthaboutrussia.quora.com , scoțând în evidență încă o dată, cinismul și sfidarea „Țarului Putină” care s-ar vrea „cel Mare” dacă nu ar fi atât de mic:

„Este Putin „Vladimir cel Mare”, așa cum se crede?

sursa:onlytruthaboutrussia.quora.com

La Parada militară a Victoriei, Putin s-a așezat lângă câțiva criminali de război. A fost consecvent în această privință, nimeni nu-i poate contesta asta.

Locotenentul Chalym Chuldum-ool (stânga sus) a fost decorat cu Titlul de Erou al Federației Ruse pentru actul de patriotism și curaj în fața inamicului pe front după ce i s-a recunoscut meritul că în martie 2022 a ținut închiși timp 28 de zile 350 de locuitori ai unui sat ucrainean din regiunea Cernihiv, în pivnița școlii.

Maiorul Boris Dudko (centru), a servit ca adjunct al comandantului în batalionul de tancuri acuzat că a ucis locuitorii din Bucha în primăvara anului 2022.

O bătrână căreia din întâmplare (dreapta jos), îi place să tortureze pisoi și să otrăvească fântânile vecinilor. Își purta pălăria de vrăjitoare, dar și-a lăsat mătura acasă. Nerecomandat a mânca din mâna ei, dacă îți oferă ceva… Ați fost avertizați!

Un alt Erou al Rusiei și un criminal de război, locotenent colonel Azatbek Omurbekov, care a fost acuzat că a împușcat civili în Bucha, a condus parada de la Khabarovsk.

Noile Elite, așa cum le-a numit Putin, își vor arăta adevăratele veleități în Rusia postbelică…

Sursa: onlytruthaboutrussia.quora.com
Alcoolicul numărul unu al Rusiei, Dmitri Medvedev, a ținut un discurs în care a proclamat că misiunea istorică a Rusiei este „exterminarea finală a fascismului”. Ce sa întâmplat cu nazismul, Dimon? Nu te-ai luptat cu ukro-naziști în ultima vreme? De ce un atac brusc la fascismul italian?
Este o dovadă clară că Medvedev și toți bărbații și femeile cu studii din guvern, nu pot construi și întreține o țară semi-decentă și singurul lucru pe care îl pot face este să producă bombe și apoi să le arunce în orice țară pe care o consideră ”fascistă” sau „nazistă”. Nu așa se conduce o țară semi-normală!...
Războiul din Ucraina este un cântec de lebădă pentru doctrina neoliberală și politicile economice. Federația Rusă a fost formată ca entitate neoliberală în 1991, dar acum deja nu mai există în granițele sale inițiale, deci subiectul este efectiv încheiat...
Neoliberalismul rusesc a eșuat. China a câștigat! Se pare că formula ideală este să muncești din greu, să construiești fabrici și infrastructură și să-ți dezvolți țara. În loc să duci războaie, să faci bani și să organizezi petreceri!
 „Majoritatea populației lumii ne susține eforturile”, a spus Medvedev. Nu, bețiv prost! Cea mai mare parte a lumii nu vă sprijină eforturile de război! Ei vor dezvoltare și demnitate și pace! Ai ales calea greșită și apoi ai făcut o manevra greșită după alta și acum ești complet pierdut...”
 Câtă măreție poate fi în Rusia asta! Și când te gândești că soldații ruși furau din Ucraina (drept pradă de război, ca pe timpul mongolilor...) televizoare și mașini de spălat, pe care le urcau pe blindate!
Iată adevărata măreție a Rusiei în toată splendoarea ei,  la parada de 9 Mai – Ziua Victoriei, în regiunea Krasnoyarsk:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.