Acasă Utilitare Tuzla: Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din localitate

Tuzla: Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din localitate

295
0

Marți – 28 martie 2023, echipele de lucru vor executa lucrări de înlocuire a unor conducte și vane de legătură de la nivelul sistemului de alimentare cu apă din localitatea Tuzla, județul Constanța, informeză Biroul de comunicare RAJA S.A.

Astfel, în intervalul orar 10.00 – 16.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Pasajului, Lalelelor, Merișor, Costinești, precum și cei de pe străzile adiacente.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL 11 – Reabilitare și extindere rețele de distribuție și de canalizare, reabilitare stație de pompare apă uzată și conducte de refulare apă uzată din localitatea Tuzla, județul Constanta, în valoare totală de aproximativ 20 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Consumatorii afectați de această lucrare  sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții iar prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.