Acasă FOILETON Elena Băsescu a căzut de pe cal, sau calul de pe ea?

Elena Băsescu a căzut de pe cal, sau calul de pe ea?

9501
0
Polutia Presei

Dan MIHĂESCU ■

Pe 16 mai, susnumitul Virgil STOIAN de la replicaonline.ro susţine că a aflat de pe siteul cancan.ro că dăduse calul de pământ cu Eba, cu o săptămână în urmă. Şi fără să mai piardă nici un moment ne bagă-n fibrilaţie şi ne pune cu sufletul pe jar cu titlul exploziv: Elena Băsescu a ajuns de urgență la spital…

Apoi, dăi şi bagă dude, dume şi agude într-un cocktail ilariant preparat la shaker, pe tejgheaua din Piaţa Farului. Astfel, sub semnătura împricinatului şi cu girul siteului replicaonline.ro aflăm că:

“Fiica fostului președinte al României a fost implicată într-un accident în timpul unei partide de echitație (…) are propriul ei cal, de culoare de negru-tăciune, cu care se asortează atunci când merge să călărească (…) Elena Băsescu a căzut de pe cal, s-a izbit de pământ și nu a mai putut continua ședința (de echitație n.n.)… Ulterior, a mers acasă, dar a realizat că trebuie să ajungă de urgență la spital, unde i-au fost administrate mai multe medicamente inflamatoare pentru loviturile ei. Fostul europarlamentar și-a comandat un Uber și s-a îndreptat singură către Spitalul Regina Maria din Capitală. Ea s-a îmbrăcat destul de lejer și în picioare avea papuci, semn că îi era destul de dificil să își miște picioarele (…) Ea s-a așezat într-un scaun cu rotile de la intrarea în spital, unde și-a petrecut noaptea (…) Medicii i-au făcut mai multe investigații, inclusiv un RMN, în tot acest timp și ziua următoare a fost externată, semn că probleme pentru Elena Băsescu nu au fost atât de grave…

Elena Băsescu este pasionată de sporturi extreme (unde subînţelegem că intră şi călăria n.n.)…și a încercat să practice wakeboarding-ul. Este vorba de un sport practicat pe apă, cu ajutorul unei plăci scurte cu legături pentru picioare, numită “wakeboard”, trase de o barcă cu motor, astfel încât să poată fi executate manevre aeriene. Este o combinație de snowboarding (pe apă n.n.), surfing și schi nautic“.

Cocktailangiul de la replicaonline.ro e de belea. E the best! Deci, trebuie reţinut că dacă la început, el zice că Eba face partide cu calu, după aia îşi revine şi o bagă în şedinţe, tot cu calu, pe care şi-l asortează…după cum zice autorul. Apoi, după ce Eba a fost tăvălită de armăsar a avut poftă să-şi comande un…Uber. Bravo, ăsta e pe gustul ei, cu care a ajuns la spital, încălţată în papuci, ca să nu se împiedice, desigur, fiindu-i dificil să păşească. La spitala rămas la intrare, unde şi-a petrecut noaptea într-un fotoliu rulant dar, ne explică maşterul în ale gazetăriei, că în tot acest timp a fost externată, adică, n-a fost nevoie de internare. Şi ca să înţelegem de ce s-a ajuns aici, asta e pentru că Ebei îi plac sporturile extreme, zice replicaonline.ro, şi aici bagă în devălmăşie echitaţia, despre care specialiştii spun că este doar extrem de solicitant, alături de wakeboarding, despre care insistă că e un fel de snowboarding, dar pe apă. Una peste alta, ca să-i facă de cap cât mai tare pe consumatori, barmanul de serviciu mai adugă şi alte ingrediente, scoase din uz de mult timp, precum: Maria Băsescu, Traian Băsescu, Cătălin Tomată, Syda, cei trei copii, Parlamentul European, etc.

La aşa cocktail doar varza le lipseşte pentru a-şi înregistra marca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.