Acasă Utilitare Constanța: Se oprește apa în mai multe zone

Constanța: Se oprește apa în mai multe zone

280
0

În municipiul Constanța se vor executa lucrări de conectare a noii conducte la magistrala de distribuție cu diametrul de 560 mm, de pe bulevardul Tomis iar pentru realizarea acestor operațiuni, se va sista furnizarea apei potabile de luni – 03 iulie 2023, ora 22.00, până marți – 04 iulie 2023, ora 04.00, informează Biroul de Comunicare.

Astfel, pe parcusrul lucrărilor vor fi lipsiţi de apă consumatorii din cartierele Palazu Mare, Boreal, Tomis Plus, Maurer, cei de pe bd. Aurel Vlaicu (zona Caragea Dermen), precum și Centrele Comerciale Carrefour, Dedeman, Brico Depot, Selgros, Lems și Jisk.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL4 “Rețele apă și canalizare în zona periferică a Municipiului Constanța, Palazu Mare și stațiunea Mamaia”, în valoare de aproximativ 51 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

 Utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.