Acasă Utilitare Valu lui Traian: Campanie pentru combaterea poluării cu deşeuri gospodăreşti a domeniului...

Valu lui Traian: Campanie pentru combaterea poluării cu deşeuri gospodăreşti a domeniului public

191
0
Sursă: Primăria Valu lui Traian
Sursă: Primăria Valu lui Traian

Primăria Valu lui Traian a lansat luni 31 iulie a. c. un apel public prin care se solicită solidarizarea concetăţenilor pentru combaterea actelor contravenţionale de depozitare a deşeurilor menajere şi gospodăreşti în mediul matural şi pe domeniul public al localităţii.

“Comuna noastră nu trebuie să devina groapa de gunoi a localităților din jur. În ultima perioadă ne confruntăm cu un val fără precedent de aruncare a gunoaielor pe străzi limitrofe sau în extravilan, lângă liziere, în special deșeuri din construcții și deșeuri voluminoase. Am intensificat patrulele, i-am sancționat cu amenda maximă pe cei depistați, am instalat noi camere de luat vederi și vom lupta ca să păstram comuna curate, dar dacă cetățenii nu ne sprijină, degeaba”, se arată într-un mesaj transmis de Primăria Valu lui Traian pe pagina de socializare.

În continuare, autorităţile locale solicită ca ori de câte ori sunt surprinse astfel de activități de poluare a mediului înconjurător, cetăţenii să reclame aspectele surprinse la numărul de telefon 0733002122 -Poliţia Locală.

“E păcat de localitatea noastră, să fim indiferenți și să lăsăm o mână de oameni să o distrugă. Împreună putem reuși să o păstram curată sau ne putem preface că nu vedem și o putem distruge. Amintim cetățenilor că ORICE TIP DE DEȘEU poate fi preluat de Iridex contracost iar pentru detalii sunați la 0733170328”, precizează Primăria Valu lui Traian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.