Acasă Cetăţeanul supărat Guvernul PSDL –alianța mincinoșilor

Guvernul PSDL –alianța mincinoșilor

5402
0

Manuel VLĂDUȚ■

Poți păcăli pe unii oameni tot timpul și pe toți oamenii deodată, dar nu poți păcăli toți oamenii tot timpul!” – Abraham Lincoln.

Suntem fără scăpare! Marionetele care fac cu rândul la conducerea României, nu doar că ne duc spre faliment cu mare viteză, prin măsurile economice  halucinante pe care le iau, de când Marcelino – fanfaronul care în afară de bișniță nu are altă experiență în câmpul muncii – a ajuns la frâiele bietei noastre țări… Mai nou, lui Marceluș i s-a năzărit că brusc și dintr-o dată, grație OUG ului proaspăt dat, alimentele s-au ieftinit cu 40%!  S-a lăudat joi, înainte de ședința de guvern, că OUG pentru ieftinirea alimentelor de bază este un succes și după ce l-a felicitat pe ministrul agriculturii – Florin Barbu, i-a invitat și pe ceilalți miniștri să meargă prin magazine și să verifice prețurile!

,,A lucrat din greu ca să putem adopta această măsură esențială, iar acum domnul ministru merge zilnic în supermarketuri să vadă prețurile. Cred că fiecare ministru și demnitar trebuie să facă la fel în magazinele din toată țara. În loc de invenții de tot felul precum penuria, falimentul și alte grozăvii, astăzi, realitatea arată că sunt prețuri cu 30-40% mai mici la anumite produse de bază. Mai mult, inflația este cu o singură cifră. Acesta este adevărul.,, – afirmă Ciolacu.

Serios, tovarășu Ciolacu? În ce lume trăiești? Mai ai puțin și îl ajungi pe Putin, cu astfel de invenții crezute doar de tine! Cu prosteala asta pe față, ai venit să ne vinzi gogoși? Chiar crezi că îți va merge așa la nesfârșit? Cum poți veni să minți astfel oamenii? Sau crezi că noi nu vedem prețurile de la raft? Îți spune ceva data de 10 august, în care acum cinci ani guvernul PSD îi gaza pe românii care demonstrau pașnic în București? Așa credeți voi, neocomuniștii, că se rezolvă problemele? Cu minciuna, pulanul și pumnul în gură? Crezi că dacă ați scăpat (deocamdată) atunci, veți scăpa la nesfârșit de furia poporului? Până unde puteți merge cu japca și minciuna? Până când aveți de gând să umiliți această națiune?

Și, ca să meargă cu minciuna până la capăt, continuă în același ton, în emisiune lui Victor Ciutacu, de la România TV:

„Repet din nou și vreau să fiu auzit: Nu taie nimeni niciun salariu. Eu mă aștept acum de la angajații de la ministerul de Finanțe să fie alături de domnul ministru, să fie alături de membrii Guvernului și să ajute la digitalizarea ANAF-ului acum, cât mai rapid, un proiect extrem de important pentru România la momentul actual.”

„România nu trece acum printr-o situație extraordinară în ceea ce privește bugetul. De ce s-a ajuns aici, știm cu toții. Dar eu nu pot să accept ca Marcel Ciolacu și PSD să plătească nota de plată pentru ce au mâncat alții, pentru ceea ce au făcut alții în pandemie. Am avut atunci o guvernare iresponsabilă de jucători la bursă care au îndatorat România cu peste 200 de miliarde și nu pot acum să nu iau nicio măsură și să lăsăm țara fără fonduri europene. Este ultimul tren prin care România se poate dezvolta. Eu nu pot să merg acasă și să mă uit în oglindă când știu că nu fac nimic. Eu nu pot să ies la televizor și să mint” – susține aproape lăcrimând, Ciolacu.

Domnilor, ne-ați lămurit demult… Au trecut prin guvernul României, Câți, Ciuci, Câci, Ciolaci, unul mai capabil ca altul; sub îndrumarea interesului de partid sau mai bine zis de gașcă sau de haită, nici unul nu a servit cu adevărat interesele țării și ale cetățeanului de rând, împărțindu-și între ei doar „feliile de tort”!

Mă întreb, cât îi mai putem răbda pe PSDL iștii ăștia vopsiți în ,,salvatorii patriei,,? După ce au devalizat o țară în toți acești ani, după ce s-au îmbogățit pe spinarea omului de rând, acum simulează reforme pentru a nu scăpa din mână banii PNRR…

Au distrus economia, industria, agricultura, turismul, sănătatea, învățământul, armata țării! Și-au dat mâna într-o monstruoasă coaliție, ne-au făcut să plecăm în cele 4 zări pentru un trai mai bun, ne-au încovoiat sub biruri mai grele decât cele otomane! Mai răi decât fanarioții, și-au vândut și sufletul și ne-au vândut inclusiv pe noi, pentru multe generații!

Cred că a venit vremea să răspundă pentru aceste trădări! Este timpul unui nou 10 august, până nu e prea târziu!

P.S. Tot joi – 10 august, președintele Alianței Naționale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX, Vasile Marica, a anunțat că aproximativ 15.000 de persoane se află în mijlocul unui protest la nivel național, nemulțumite de conținutul proiectului de Ordonanță de Urgență despre măsurile fiscal-bugetare.

Să fie într-un ceas bun!

Sursa: www.infofinanciar.ro, www.m.digi24.ro,

Foto: G4Media, Agerpres, Inquam-photos – George Călin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.