Acasă Eveniment Dolce Far Niente – Paradă cu Vespa și Fiat 500 pe străzile...

Dolce Far Niente – Paradă cu Vespa și Fiat 500 pe străzile Constanței

1194
0

  Andreea MIHĂESCU ■                                                       

Duminică, 27 august 2023, de la ora 17:00, la Constanța, are loc Dolce Far Niente, eveniment dedicat pasionaților și posesorilor de scutere Vespa și autoturisme Fiat 500.

Organizat de Vespa Club Constanța în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și Red Bike Service, raidul auto-moto urmăreşte crearea unei culturii distincte a deplasării pe două roți, promovarea circulaţiei pe scuter ca o alternativă rapidă de deplasare urbană și pentru decongestionarea traficului rutier.

Socializarea, legarea unor prietenii și creare unei comunități a pasionaților de Vespa și Fiat 500, promovarea stilului non-agresiv de deplasare în trafic, sunt ţinte ale evenimentului nostru. Parada are ca obiectiv conștientizarea și responsabilizarea tutror participanților la trafic precum și acordarea respectului reciproc în timpul deplasării. Un alt obiectiv vizat de organizatori este promovarea Constanței, a obiectivelor turistice și culturale precum și a brandurilor și producătorilor locali.

„Pornind din Parcarea Plajei Modern, vom defila în coloană, pe străzile și bulevardele Municipiului Constanța finalizându-ne raidul cu două ore de socializare în cadrul unui picnic urban, pe espanada Santa Maria Bay!

Ne așteptăm ca la sărbătoarea stradală cu tematica Italian Chic, din ultimul weekend de vară, să participe între 40 și 60 de iubitori de Vespa și Fiat 500.” a declarat Alexandru Badea, vicepreședintele Vespa Club Constanța

Înscrierile pentru participare se pot face telefonic până la data de 23 august 2023, ora 12:00 și se validează în momentul achitării taxei de participare de 100 de lei (care include pachetul pentru picnic pentru un conducător și un pasager). Mai multe informații se pot obține la următoarele numere: 0736524590 – Andreea, 0721485361 – Oana sau pe paginile de facebook și Instagram ale Vespa Club Constanța.

*Red Bike Service oferă spre închiriere 5 Vespa colorate, cu care poți participa la evenimentul Dolce Far Niente, cu condiția ca anterior să mai fi condus scutere sau motociclete.

„Prezența dumneavoastră la eveniment ar reprezenta o mare bucurie pentru noi, iar promovarea lui în rândul cunoscuților, deținătorilor de Vespa sau Fiat 500 și distribuirea afișului în mediul online, un mare privilegiu!” a încheiat Alexandru Badea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.