Acasă Cetăţeanul supărat Constanţa: O haită de maidanezi-hominizi atacă locatarii din Tomis II

Constanţa: O haită de maidanezi-hominizi atacă locatarii din Tomis II

7345
0

Dan MIHĂESCU  ■

                                          “Homo homini lupus” / Plaut

Comandorul (rez.) Liviu Mercore, pensionar MAN (63 de ani), ne-a sesizat în legătură cu faptul că de peste o lună de zile a ajuns să se teamă pentru viaţa sa ori de câte ori pleacă de acasă şi traversează aleile umbrite de vegetaţia din cartierul Tomis II, unde locuieşte. Omul a aflat de la vecini că grupul de persoane fără adăpost care s-a încartiruit în zonă l-a luat la ochi după ce i-a mustrat pe câţiva dintre ei că sunt gălăgioşi, fac murdărie şi se comportă agresiv.

“Să trăiţi, vă raportez că am transmis o reclamaţie la Poliţia Locală Constanţa, pe data de 15 august, prin poşta electronică, pe care directorul general Ionuţ Dumitru a repartizat-o spre soluţionare, pe 16 august a. c, Şefului Serviciului de Ordine Publică, Cătălin Demetriad Todireanu. Cel puţin aşa am citit pe siteul Poliţiei Locale că au decurs lucrurile. Şi de atunci, de pe 16 august, nimic! Eu am cerut sprijinul Poliţiei Locale Constanţa pentru că mă simt ameninţat de către indivizii care s-au aciuat şi dorm pe sub geamurile noastre, se omenesc tot pe sub ferestrele noastre, îşi potolesc foamea cu ce culeg de pe tarabele din piaţă şi din complexul alimentar, ne rup crengile din pomi, cu fructe cu tot şi aşa mai departe.

Am scris poliţiei locale că indivizii sunt acum aciuați prin garajele dezafectate din spatelui complexului din Tomis II: în spatele magazinului PROFI de pe strada Mircea cel Bătrân, pe str Crișanei în spatelui Bl F1, în fața blocului 20 de pe aleea Stejarului sau în zona Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa. Am mai scris că este vorba despre un grup de 4 persoane, 3 bărbați și o femeie, fară adăpost, care care produc pagube şi mizerie: fură capace de canalizare, se droghează, distrug mobilierul stradal şi dacă le-am atras atenția, au început să arunce cu pietre și alte obiecte în mine şi să mă  injure. Sunt tineri, până în 30 de ani şi sunt un real pericol social nu doar pentru noi, cei în vârstă cât şi pentru tineri căci acum două zile l-au încins pe un adolescent căruia au vrut să-i fure telefonul mobil din mână. Poate ca directorul general Ionuţ Dumitru, dacă nu-şi citeşte corespondenţa de pe site să afle măcar din gazeta Sentinela că eu unul nu-mi doresc ca Poliţia Locală să aştepte să intervină după ce se întâmplă lucruri grave, ori ca “haita de maidanezi-hominizi” să omoare pe cineva, ca apoi să i-a măsurile necesare în cartierul Tomis II din Constanţa”, şi-a încheiat mesajul comandorul (rez) Liviu Mercore.

Cetăţeanul supărat a mai scris că de când a avut primul incident cu persoanele aciuate în cartier, ce vor să-l “cotonogească”, s-a înarmat cu un spray contra câinilor agresivi şi cu un baston cu electroşocuri ca să se apere în caz că este atacat. „Vă daţi seama în ce condiţii de ‘pregătire pentru luptă’ mă aflu eu când îmi plimb bichonul sau dacă ies cu soţia pe Corso”, a conchis petiţionarul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.