Acasă Politic O fată de AUR

O fată de AUR

8907
0
Sursa Facebook Valeriu Nicolae
Sursa Facebook Valeriu Nicolae

Valeriu NICOLAE  ■

Prezentare AUR ●

„Lector Universitar și Doctor în Psihologie. La cei 44 de ani ai săi este mamă a patru copii, trei băieți și o fată. Femeie puternică și de succes, Simona Maria Petcu este și Mediator Autorizat. Este o veritabilă apărătoare a credinței noastre ortodoxe și a Bisericii. Este o promotoare a portului popular pe care îl îmbracă cu mândrie și bucurie ori de câte ori are ocazia.”

Realitatea

Căsătorită tradițional de minim trei ori, divorț pentru că își înșela bărbatul, urmărită penal pentru că a falsificat semnătura soțului înșelat și a încercat să șparlească 100.000 de EUR de la el, doamna a fost una din vedetele PMP-ului turnătorului la securitate Băsescu. Femeia asta puternică, din declarațiile de avere, trăiește din chiriile obținute în urma divorțurilor de oameni extrem de bogați care put a corupție și securitate și din pensia alimentară care îi aduc venituri cu peste 200.000 de lei mai mult decât munca domniei sale. Nu există nici măcar o singură poză înainte de intrarea în AUR cu ea în port popular și sunt sute de poze.

Și încă una bună – unde ar putea o nevasta de notar cu trei copii mici, să își facă masteratul în timp ce era directoare de televiziune, organizatoare de conferințe și făcea un doctorat, toate în același timp? La Academia SRI, bă, fraierilor!

Este pe lista AUR pentru Europarlamentare. Bravo!

Sursa Facebook

În poză cu unul dintre cei mai șmecheri securiciști foști la UNPR, apoi la PMP, ProRomânia, PSD – colonelul în rezervă Valeriu Steriu și mare șef la ANRE – nenorocirea aia căpușă. Despre el a fost primul episod la Starea Impostorilor. Vedeți în primul comentariul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.