Acasă PAMFLET Georgică Talent joacă alba-neagră cu amatorii de AUR din Constanța

Georgică Talent joacă alba-neagră cu amatorii de AUR din Constanța

14152
0

Dan MIHĂESCU  ■

Potcovăria lu' Dan

Sâmbătă, 16 septembrie, Pavilionul Expozițional din Mamaia găzduiește o întâlnire politică regională în cadrul amatorii de AUR vor putea să admire și să prețuiască, la tarabă, cele mai alese piese pregătite a fi trimise pentru a fi expuse în vitrina  Parlamentului European, în urma alegerilor din 9 iunie 2024.

Șeful Galeriei,  George Talent, va da intrările pe catwalk-ul de la Pavilion și deși a încercat să-i trimită pe unii după fentă cu o declarație pentru siteul ZIUA de Constanța, din 12 septembrie, în sensul că nu poate confirma stabilirea unui candidat pentru funcția de primar al Constanței  („nu avem un candidat stabilit pentru Primăria Constanța. Ne bucură dorința lui Ovidiu Cupșa și a tuturor celor cred în noi”), noi am aflat că preopinentul a început deja să-și achite în avans „metalele”, susținând, spre exemplu, deranjul de la Pavilionul Expozițional.

Faptul că balaoacheșu’ a încercat să joace puțin la cacealma, poate să fie o simplă trăsătură de caracter, deh, genele bată-le vina, sau ca să lanseze un simplu sondaj în piață, fără sociologi, ca să vadă dacă a jucat bine la prețul corect și dacă nu cumva mai sunt și alți politicieni interesați care n-au apucat să-și pună sticlele de lapte la coadă. Vorba aia, prețul îl stabilește piața și acum este sezon de Super Mercato…?!

E drept că și Ovidiu Cupșa a dat tot așa, golănește, cu mantă, trâmbițând pe un site local că este în negocieri „extrem de avansate” pentru a candida “susținut de AUR” la Primăria Constanța.  

Sursa: Facebook

Adică, vezi Doamne, o așa mare valoare de politician pertractează o susținere, dând de înțeles că asta vine ca o ofertă din partea partidului.

Și după aia, dă-i și pupă mâini, cururi, moaște, tot mangealâcul obișnuit pentru inițiere… Ex liberalul Cupșa spune potențialilor alegători, în interviul menționat, că în căutare de AUR “a găsit oameni de valoare mare” și că „asocierea unui partid, cum e AUR, cu extremismul, mi se pare o chestie chiar dusă la extrem”. Acuma, fiecare e liber să interpreteze dar eu am auzit că, dacă o bagi doar puțin sau intră toată, tot viol se cheamă,

Sursa: Facebook

Adevărul este că sezonul Super Mercato pare să se fi început, anul ăsta, aici la românii galbeni, prin iulie, când un alt căutător de AUR, Daniel Constantin Moraru, Președintele interimar PER – România, și-a uitat și el sticlele cu lapte la ușă. Ba umblă vorba că a și onorat masa cu niscaiva pepite… Acuma, zice că doar așa, fără niciun interes, că e doar în căutare de îndrumare pentru tinerele talente din politică. Că lui îi ajunge ce are, cât are, că nu-i mai trebuie nimic. E bună! Am auzit-o și pe asta, la AUR, care cum ajunge să declară îndestulat iar bogaților nu le mai trebuie bogății și mai mari.

Sursa: Facebook

Ah, și să nu uit, foarte important, că tot spusesem de ritualuri cu pupat moaște și mâini, nu știu dacă ambasadorul Cupșa și-a obținut scrisori de acreditare și de la binecuvântătorul Mache, garantul de amiciție dintre partidele surori AUR și Republican, care-l solicită pentru “a le oferi un cuvânt de învăţătură”. Bașca că-i și spovedalnicul lui Georgică Talent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.