Acasă Utilitare Se oprește apa în mai multe zone din localitățile Poarta Albă și...

Se oprește apa în mai multe zone din localitățile Poarta Albă și Nazarcea

238
0

RAJA S. A. va întrerupe furnizarea apei,  joi – 12 octombrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 15:00, pentru racordarea rețelei nou executate la sistemul centralizat de distribuție pe strada Sălciilor din localitatea Poarta Albă, județul Constanța, informează  Biroul de comunicare.

Astfel, vor fi afectați de lipsa apei:

  • abonații din satul Nazarcea (Galeșu);
  • consumatorii din localitatea Poarta Albă (de la intrare dinspre orașul Murfatlar până la str. Aleea Păcii), cei din cartier VIA și Gară Dorobanțu, precum și Penitenciarul Poarta Albă, Azilul de Bătrâni și Primăria.

Investiția face parte din cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA S.A. Constanța în perioada 2014-2020.” Contract CL 20 –”Rețele apă Poarta Albă, Murfatlar. Rețele apă și canalizare Castelu. Aducțiune Castelu.”

Utilizatorii afectați de această lucrare trebuie să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistata alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.