Acasă Utilitare Se oprește apa în Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord

Se oprește apa în Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord

218
0

În județul Constanța se vor executa lucrări de racordare a noilor conducte ale sistemului de distribuție a apei potabile la rețeaua existentă din localitățile Lazu, Agigea, Cumpăna și Eforie Nord.

Astfel, pentru realizarea acestor operațiuni, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile de luni – 06 noiembrie 2023, ora 22.00, până marți – 07 noiembrie, ora 22.00, urmând a fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Lazu, Agigea, Cumpăna și Eforie Nord,informează Biroul de Comunicare.

Investiția face parte din CL8 –Reabilitare conductă magistrală în Eforie Nord, reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare precum și a conductelor de refulare, stație nouă de pompare apă uzată și conducta de refulare aferentă, din localitățile Eforie Nord, Agigea și Techirghiol, județul Constanța” în valoare de aproximativ 32 milioane lei și CL41 –Surse de apă, rezervoare, stație de pompare, stație de clorinare, rețele de incintă din comuna Costinești, reabilitare Gospodărie de Apă Eforie Nord, stație de clorinare și instalare grup de pompare pentru localitatea Agigea. Reabilitare conducte de aducțiune GA Constanța-Sud-Lazu-Agigea-GA Eforie Nord. Reabilitare conducte de aducțiune GA Eforie Nord-Agigeaîn valoare de aproximativ 77 milioane lei, derulate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp și totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, precizează RAJA,

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.