Acasă PAMFLET Un evergreen de adio cu ChiTzancă Furtuna Bipolară!

Un evergreen de adio cu ChiTzancă Furtuna Bipolară!

6657
0

Luigi FRIGIOIU ■

Scandalul ultramediatizat dintre CSM Constanța – DJS reprezintă culmea incompetenței Administrației locale. Sigur, nici la Direcția Județeană de Sport situația nu e limpede căci, de la retragerea inegalabilei Elena Frâncu, instituția pare din ce în ce mai mult a fi o inutilă și parazitară. Dar cei de la CSM vin doar cu acuze, nu cu acte doveditoare. Ce prevede contractul lor de închiriere al Sălii Sporturilor? Dar contractul lui Tzancă Uraganul?

Tupeul și obrăznicia sunt invers proporționale cu fizicul tandemului Rusu-Talpeș. În Constanța, infrastructura cultural-sportivă e la pământ. Un mandat întreg nu au făcut absolut nimic. Doar au tocat banii publici pe tot felul de șușe. Nici o investiție nu s-a finalizat. N-avem săli de teatru, nici teatre de vară, nici stadion de fotbal sau rugby iar noua sală polivalentă a fost abandonată din mandatele trecute. În schimb, Nașu Ionuț și Finu Andrei au colecționat dosare penale. Pentru abuz, complicitate la abuz, șantaj. Primăria se laudă cu premiile artistice și sportive dar meritele sunt ale actorilor și sportivilor nicidecum ale lui Rusu și Talpeș.

Mă gândesc ce ar face CSM Constanța dacă bătrâna Sală a Sporturilor ar “intra în pământ de rușine”, la propriu, din cauza evenimentelor aculturale pe care a ajuns să le găzduiască, căci am înțeles că fundațiile i se țin din puțin și mai mult plutește pe o pernă de apă. Unde își va desfășura meciurile de handbal, de volei sau baschet? În parc ca artiștii de la amărâtul de Teatru Danovski? Pe plajă?

Cică sala a fost închiriată cu 200 de lei pe oră pentru furtunosul manelist Tzancă. Atunci, ce îi împiedică să organizeze un concert de adio în avans și cu ChiTzancă Furtuna Bipolară ce ne bântuie Constanța de trei ani încheiați, dar fără s-o măture, așa cum fac uraganele adevărate. Eventual acompaniat de…la instrumente de suflat.

Constanța a fost capitala de vară a României, al doilea oraș al țării după București, din toate punctele de vedere. Administrată de penali habarniști, se duce la vale pe zi ce trece. Atâta timp cât e condusă de pigmei politico-administrativi, gen Ionuț Rusu și Andrei Talpeș, Constanța noastră nu va mai putea fi niciodată un oraș mare.                                                                         

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.