Acasă PAMFLET A venit și vremea lor

A venit și vremea lor

10783
0
Copy of Copy of Copy of Copy of USR-Mangalia

Motto: Spânzurăm micii pungași iar marilor hoți le dăm funcții publice. Esop

Dan MIHĂESCU

Cică la e jale mare la PSD Constanța după ce Stroe și Dumitrache ar fi primit mutarea în plic, de la București!

Auzisem eu ceva dar pozele instantaneele fotografice publicate în ultimele zile de colegul Marius Florian, de la Tomis News.ro, pe Facebook au fost relevante. Cică agasat de lipsa de inițiativă, lâncezeala organizatorică și lentoare în acțiune la nominalizarea candidaților pentru Primăria și Președinția Consiliului Județean Constanța, „baștanul” ar fi cerut cuplului tragi-comic Stroe-Dumitrache să-și asume răspunderea pe persoană fizică. Le-ar fi zis verde-n față că dacă tot umblă vorba că au trecut partidul pe numele lor: PSD recte Partidul Stroe Dumitrache, să facă pasul în față și să candideze cum este normal pentru cele mai importante funcții din administrația locală, dorite de partid.        

Prin vocea lui Mihai Tudose, le-ar fi transmis lui Pic și Poc că: preşedinții oricăror organizații politice se presupune a fi persoanele cu cea mai mare legitimitate, încredere și vizibilitate astfel, e normal să candideze la cele mai înalte funcții alese, din postura de locomotive electorale pentru partid.

Ei tocmai cu aceste vorbe le-a dat la bubă căci cei doi jupâni cu partid pe numele lor tocmai ce-au pierdut acum patru ani  toate alegerile de la Constanța. Și atunci, iată de ce fotografia de mai jos surprinde imaginea dezolantă a unor doctori îmbârligători picați la testul poligraf.

Sursa: Marius Florian

Pare că discuția, pe jumate blătuită, căci la masă sunt și alte persoane, are la bază întrebări și răspunsuri stânjenitoare. De exemplu cred că deputatul Horia Ţuţuianu se interesează de ce “Sursa Dan” – alias senatorul Felix Stroe, nu-l pune candidat la funcție de președinte al CJ Constanța, pierdută de el acum patru ani. “Sursa Dan”, președintele Organizației Județene PSD,  pasează motanul și jumătatea lui din afaceri și politică Ion Dumitrache, președintele Organizației Municipale PSD Constanța, răspunde cu ochii în pământ ceva de genul că ei și-ar dori să ofere șansa asta dar că-i siluiește să candideze în tandem: Nelu la Primărie, Stroe la președinție. De acolo și fața căzută a lui Țuțuianu cu gura pungită într-o exclamație gen: Auchhh!!!! Nasol!!!! Îmi pare rău. N-am știut că nu mai întrebam. Mai vorbim când ne întâlnim…

Și dacă poza asta n-a fost relevantă, întâmplarea face că a doua zi, tot Marius Florian să-l surprindă într-un tête-à-tête pe Ion Dumitrache cu eternul aspirant la primăria constănțeană, Horia Constantinescu, ieșiți la o apă plată.

Sursa: Marius Florian

Contextul nu poate decât să fie similar, subiectul același, problema fără soluție. Decât dacă…nu cumva mandatarului Organizației Municipale PSD Constanța, i-o fi dat prin cap să caute scăpare la dornicul de candidatură Horia Constantinescu. E posibil ca Dumitrache să joace cu mantă și să-i fi zis lui incoruptibilului închipuit că-l obligat de Ciolacu să candideze la primărie și de asta nu-l poate nominaliza pe el. Asta l-ar fi scos din puținele minți pe Horică cumătrul lui Adrian Năstase și nepoțelul lui Miron Constantinescu – ideologul PCR, din ilegallitate, drept pentru care și-a luat timp de antenă la un site local unde a turnat o găleată de rahat peste organizația căreia-i oferea candidatura sa. A zis că la acest moment organizația municipală PSD Constanța pare privatizată, că îi pare rău că n-a prins și el să cumpere una sau două acțiuni, că se consideră o țintă vie și că localnicii l-au exclus de pe grupurile de comunicare ale partidului.

Jenant rău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.