Acasă PAMFLET Moscova a confirmat că Forțele armate ale Federației Ruse au denazificat şi...

Moscova a confirmat că Forțele armate ale Federației Ruse au denazificat şi pacificat Insula Şerpilor, din Marea Neagră

3476
0
Insula Şerpilor
Insula Şerpilor

Dan MIHĂESCU ■

Forţele ruse au capturat Insula Şerpilor din Marea Neagră, a anunţat vineri 25 februarie Ministerul Apărării de la Moscova, confirmând un anunţ făcut joi seara de Serviciul ucrainean de frontieră, transmite Reuters, preluat de AGERPRES.

Potcovăria lu Dan
Potcovăria lu’ Dan

Potrivit ministerului rus, 82 soldaţi ucraineni aflaţi pe insulă s-au predat.

De asemenea, oficialii ucraineni au informat că 13 grăniceri desfăşuraţi pe Insula Şerpilor, la sud de portul Odesa, au fost ucişi cu focuri trase de pe o navă de război rusească.

Insula Şerpilor din Marea Neagră, clasificată drept „stâncă” în sensul Convenţiei de la Montego Bay privind Dreptul Mării din cauza lipsei de surse proprii de apă potabilă, se află la 45 de km de ţărmurile României şi Ucrainei.

În context se poate concluziona că, în acord cu obiectivele enunţate de Smardoiul de la Kremlin, pentru susţinerea acestei agresiuni militare împotriva statului vecin, Ucraina, Armata Rusă şi-a atins obiectivele de etapă cel puţin pe Insula Şerpilor pe care a denazificat-o şi a pacificat-o simultan cu înfrângerea rezistenţei militarilor ucraineni şi uciderea a 13 grăniceri carora le-au zburat creierii pentru că-şi apărau postul de avangardă.

Tot ieri, moscoviţii au pacificat şi denazificat, conform noilor definiţii ale termenilor militari din „Micul dicţionar de buzunar al invadatorului rus„, tipărit recent sub semnătura ne-Putin-ciosului (prietenii ştiu de ce!), ruinele reactorului avariat de la Centrala Nucleară Cernobâl şi probabil urmează să mai treacă prin procesul purificării Braţul Chilia, al Dunării, cu tot litoralul Mării Negre de până aici, şi o mai vedea el…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.