Acasă FOILETON “Vrednic este!”

“Vrednic este!”

10716
8

Valeriu NICOLAE ■

Donquijotisme
Cavalerul Cauzelor Pierdute

Hai să vă liniștesc de tot. Domnul doctor fost procuror Gheorghe Muscalu a fost doctorandul plagiatorului Gabriel Oprea. A fost acuzat că ar fi mușamalizat cazul cocaina pentru VIP – chestia aia celebră din care a fost scăpat băiatul lui Țiriac. Are legături la greu, la greu cu serviciile secrete că doar nu se putea altfel.

Ei bine în 2021 omul a încasat o pensie de 423. 348 lei. Da bre, pensie de PATRU SUTE DOUĂZECI ȘI TREI DE MII TREI SUTE PATRU ZECI ȘI OPT DE LEI. Pe lângă asta a mai făcut și consultanță de 262. 795 de lei. Este Director General la trei societăți, două în București și una în Alba Iulia, este în Consiliul de Administrație al ROMARM (doamne, doamne ce nenorocire exSRI este acolo), este profesor universitar la cea mai nebombă universitate privată – Titu Maiorescu – a încasat și bani de la Ministerul Justiției unde a fost consilier al ministrului,i mai este formator la Institutul Național al Magistraturii și mai încasează și subvenție de la APIA. Nevasta are și ea o pensie modică de 211. 464 RON.

Deci nenicu ăsta care nu e deloc impostor ca orice doctorand al lui Oprea, primea o pensie de peste 7. 200 de EUR pe lună în 2021 și este membru remunerate în Consiliul de Administrație la Compania Naţională (CN) ROMARM SA, chestie de importanță strategică a industrie de armament, domn’ Ciucă. În total a făcut 13. 174 de EUR pe lună, net, anul trecut. Şi când te gândeşti că pe vremuri era plin pe la guriță de anticorupție.

#haisictir

8 COMENTARII

  1. Draga Valeriu,

    De când am citit „Romania în ghiarele imposturii” m-ai făcut atent la neatenția mea față de sistemul care ne conduce. Îți doresc succes, libera exprimare și cât mai multe astfel de articole.
    Poate reușim să ne trezim odată. SPOR

  2. De unde sa ne trezim Marius, din somnul veșnic pe tărâmul prostiei?

    P.S.
    Da-i în continuare domnule scriitor. Nu te conosc, dar dacă Marius te aplauda să știi că eu te ovationez pentru abordarea ta și m-ai facut curios sa vad ce mai ai pe „țeavă”

  3. Ce va mai place să dați în oameni!

    Ce treabă are Oprea cu individul ăsta? A demonstrat de atâtea ori că este un individ cu moralitate și integritate iar voi îl târâți in mizerie. Rusine

  4. Pe ei, pe mama lor!

    Am mai văzut astfel de sume când mi-am vândut apartamentul. Și dacă tot ne lăudăm cu pensii, am și eu pensie de 2700 (de lei) după 35 de ani de profesorat

  5. Acum serios, doar nu vreți ca un român vrednic, doctor în ale pupincurismului sub îndrumarea celebrului Gabitzu să câștige cat un neica nimeni profesor universitar sau vre-un inginer emerit. După faptă și răsplată!

  6. Tu scriitorule,

    Citesc cu interes articolele și recunosc că îmi aduceți aminte de când stăteam seara la lumina lumânării și ascultam Europa Liberă. Diferența este că atunci fierbea sângele în mine de durere, acum urla patriotismul de nepăsarea conaționalilor mei….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.