Acasă Educaţie Societatea Academică Română selectează 15 tineri pentru redacţia Monitorul Educației din România

Societatea Academică Română selectează 15 tineri pentru redacţia Monitorul Educației din România

702
0
Monitorul educaţiei din România

Paloma PETRESCU

Societatea Academică din România (SAR) dă startul înscrierilor pentru ocuparea a 15 posturi de editorialişti în redacția publicaţiei online “Monitorului Educației din România”, informează siteul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC) a Universităţii din Bucureşti .

Apelul de înscrieri este destinat tinerilor între 15 și 35 de ani, din mediul rural sau urban,   interesați de a fi parte a echipei de jurnaliști, activi și dornici de a participa la un exercițiu real de monitorizare de tip „watchdogs” în domeniul politicilor educaționale din Romania. Tinerii care vor fi selectați vor încheia cu redacția „Monitorul educației – extemporal parlamentar” contracte de voluntariat și vor fi remunerați în funcție de cantitatea și calitatea prestației.

“Dacă ai talent la scris și te preocupă schimbările din sistemul educațional românesc, atunci te așteptăm să devii membru al Redacției Monitorului Educației din România, proiect derulat de SAR cu sprijinul financiar al Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021”, se arată în anunţul publicat.

Proiectul vizează formarea unei generaţii de analişti intransigenţi în domeniul politicilor publice educaționale ce vor analiza și comenta agenda parlamentară în domeniul educației, vor prezenta biografiile parlamentarilor și vor analiza declarațiile politice ale aleșilor locali în domeniul învățământului, semnalând informaţiile false și încălcările legii.

Proiectul „Monitorul educației – extemporal parlamentar” beneficiază de o finanțare de 74.996 euro prin programul Active Citizens Fund.

Pentru a aplica pentru una din cele 15 poziții de editor, candidații trebuie să completeze formularul de înscriere până în 24 martie 2022, ora 23:59.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.