Acasă PAMFLET Popa Tănăsexu stucheşte şi fuge!

Popa Tănăsexu stucheşte şi fuge!

3547
0
Sursa: facebook
Sursa: facebook

Dan MIHĂESCU ■

Miercuri, 8 februarie, că tot era celebrată Ziua Internationala a Fericiri şi Râsului, n-am eu de lucru şi-l bag în seamă pe Popa Tănăsexu, încincitul marinar,  inginer, preot, profesor, ziarist şi ce-o mai rima, ca să-i acord prezumţia de nelichelism, astfel că scriu un comentariu de bun-simţ la postare sa de pe pagina de Facebook, în care-i bălăcărea în devălmăşie pe cei afectaţi de cutremurul de alăltăieri.

Văd ce compune Prea Cucernicia sa, îi dau dreptate, ca să nu se simtă stingher de atâta compasiune manifestată în postarea sa, şi scriu şi eu mai jos: “Da sau mansarde neautorizate pentru locuit…”

Ce credeţi că-i dă prin cap năpâstocului? Cred că se însemnează că ceva nu-i în regulă şi, nici mai mult nici mai puţin, se bagă în seamă cu mine dând cu tifla în public, pe motiv ca să-mi răspundă, vezi Doamne: Dan Mihăescu eşti deplasat, ai obsesii…unfriend my friend, practică scosul ochilor altora pe aiurea, nu pe aici.”

Când să-i răspund cu celebrul dicton: Cizmarule nu mai sus de sanda, ce să vezi? Prea Cucernicu mi-a tăiat microfonu şi mi-a ridicat dreptul la scris… Asta e! Acum am descoperit cât de firoscos e Popa Tănăsexu şi că pe lângă multe alte năravuri are şi obiceiul să stuchească şi să fugă. Nu-i nimic, îl aflu eu, că ştiu pe ce orbită gravitează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.