Acasă Educaţie Mare interes pentru oferta educaţională a Universităţii Ovidius din Constanţa

Mare interes pentru oferta educaţională a Universităţii Ovidius din Constanţa

3050
0
Sursa:Universitatea Ovidius din Constanţa
Sursa:Universitatea Ovidius din Constanţa

Dan MIHĂESCU  ■

Peste 1750 de liceeni au vizitat sediile Universităţii Ovidius din Constanța (UOC) în cadrul Zilelor Porților Deschise organizate anul acesta pe parcursul a două luni, în perioada martie-mai a. c, informează Biroul de presă al instituţiei academice.

Potrivit sursei citate, ampla campanie de promovare a ofertei educaționale, a atras anul acesta un mare număr de liceeni din județele Constanța, Tulcea, Călărași, Ialomița, Brăila, Vrancea dornici să vadă dotările celor 16 facultăți din cadrul UOC.

Sursa:Universitatea Ovidius din Constanţa

În în cadrul evenimentului, au fost organizate peste 60 de vizite personalizate, în funcție de interesul manifestat de elevi, reprezentanții universităţii prezentând detalii despre sistemul şi procedurile de admitere din acest an, despre programele de studii, burse în străinătate și spațiile de cazare. De asemenea, au fost vizitate săli de curs și laboratoare și au fost oferite ocazii de interacţiune cu studenţii şi cadrele didactice în cadrul activitzăţilor educative curente.

Sursa:Universitatea Ovidius din Constanţa

“Le mulțumim elevilor și profesorilor, care au vizitat universitatea noastră, pentru deschiderea și interesul față de facultățile UOC. Fiecare întâlnire a fost o bună ocazie pentru ca liceenii să analizeze și să înțeleagă oferta noastră educațională. Sperăm că pe cei mai mulți dintre ei informațiile primite îi vor ajuta în decizia de a-și continua studiile la Universitatea Ovidius din Constanța”, precizează conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul UOC.

Sursa:Universitatea Ovidius din Constanţa

Admiterea 2023 se va desfășura în două sesiuni, care vor avea loc în perioadele 6 iulie – 4 august, respectiv, 4 – 15 septembrie.

Detalii suplimentare despre oferta educațională, criteriile de admitere și calendarul admiterii pentru fiecare facultate din cadrul UOC sunt disponibile pe websiteul https://admitere.univ-ovidius.ro/, prin intermediul căruia se realizează și accesul la platforma de admitere.

Sursa:Universitatea Ovidius din Constanţa

Pentru sesiunile de admitere din lunile iulie și septembrie 2023, tinerii se vor putea înscrie online,  la studii universitare de licență, master sau doctorat,  în funcție de rezidență – în calitate de: cetățeni români, UE, SEE, CE; români de pretutindeni (români și etnici români, cu domiciliul stabil în străinătate, conform actului de identitate); cetățeni străini.

Sursa:Universitatea Ovidius din Constanţa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.