Acasă PAMFLET Totul despre (Campionatul de) Sex

Totul despre (Campionatul de) Sex

11487
4
Sursa Foto Dan Mihai Bălănescu și Radu Rusu
Sursa Foto Dan Mihai Bălănescu și Radu Rusu

Luigi FRIGIOIU  ■

Știrea că prima ediție a Campionatului European de Sex începe pe 8 iunie, în Suedia, s-a dovedit “fake-news”. Cu părere de rău, Confederația Națională a Sporturilor din țara scadinavă nu a autorizat sexul ca sport întrucât dosarul depus era incomplet. Birocrație există peste tot, din păcate… Vestea a întristat nenumărate profesioniste, legitimate la diverse cluburi de profil, ce își câștigă, onorabil, existența cu populara îndeletnicire. Dar și partenerii constanți ai acestora. Nu mai vorbim de voyeuriști care luaseră, deja, cu asalt siteurile unde urmau să se vândă biletele competiției.

Chiar și neacreditat, sexul e un sport total și complex, o esență a mai multor discipline sportive. Un practicant are îndemânarea jucătorului de snooker care nimerește gaura din poziții incomode și tenacitatea rugbystului care o culcă în terenul de țintă, apoi transformă încercarea printre cele două bețe. Și la baschet e vorba tot de precizie, inelul coșului fiind un fel de “gaură-neagră”.      

În prezent, la Jocurile Olimpice, atletismul, încă, e considerat sportul-lege dar, poate fi detronat, în viitor, de sexul sportiv. Un sexoman trebuie să aibă în același timp: iuțeala sprinterului, forța aruncătorului de ciocan, rezistența maratonistului. Evident, pentru a fi complet, dosarul de acreditare trebuie să conțină o secțiune specială pentru sportivii LGBT+, cu referire la probele de dublu masculin și feminin. Nu trebuie uitată, practicarea în grup. Ca urmare, proba de canotaj 8+1 se poate transforma într-o spectaculoasă dispută de “opt plus una”.

Casa Poporului în construcţie decembrie 1988

Pentru România, Campionatul reprezenta un prilej de afirmare a identității şi originalităţii. Politicienii noștri merită un premiu pentru întreaga activitate (ca la Oscar, UNITER, etc) fiindcă, de peste 30 de ani fac sex cu poporul roman, combinație perversă în care noi, populimea electorală, amărăștenii, avem întotdeauna rolul partenerului pasiv. Iar Casa Poporului ar trebui să se redenumească, Casa Popoului, având în vedere predispoziţia pentru prostituare a legislatorilor dar şi natura legilor elaborate şi votate, un fel de Taj Mahal dâmboviţean, monument public al devoţiunii.

La prezumtivul Campionat European de Sex, delegația românașilor n-ar pute fi condusă decât de Cristi Borcea ca port-drapel, un fel de Terente al vremurilor actuale. Borcică, marele marcator naţional, posedă o colecție impresionantă de reușite (peste 10 copii recunoscuți de la multe partenere) și a promis că nu se oprește prea curând, mai ales că Dinamo a promovat în prima ligă și are nevoie de juniori.

Litoralul nostru are un rol important în răspândirea și practicarea acestui popular sport, cu reguli simple. De altfel, inepuizabila, Corina Martin-Tomiris, de la RESTO, dorea introducerea turismului sexual printre atracțiile estivale. Ea intenționa să instruiască, personal, tinerele talente, cu numele transformat în renume de Bucățică, aşa cum figura de domnişoară în buletin, pe vremuri apuse. Avem Academie de fotbal campioană cu multe goluri înscrise în porțile adversarilor. Corina Martin ar deține, de exemplu, competența de a forma o performantă Academie de Sex care să marcheze goluri multe în cardurile turiștilor dornici de distracție, şi o vastă experienţă în industria ospitalităţii.

Sursa gandul.ro iMapp-Bucharest

Constanța poate să propună și un titular al naţionalei la Campionatul European de Sex. E vorba de maestrul coregraf Horache-Castorul care, după spusele colaboratorilor, poate fi nominalizat la trei categorii: gerontofilie, pedofilie și zoofilie. Are o nevastă de vârsta propriei mame, hărțuiește dansatoare minore (conform dosarului penal aflat pe rol), dar marea sa pasiune rămâne jumulirea balerinelor-înaripate din Lacul lebedelor. Cum spectacolul nu se mai joacă, teatrul fiind în pragul desființării, nu e exclus să-l vedem pe Castor adulmecând cotețele de la Avicola Ciocăneşti. Renunțarea la Campionatul European de Sex nu descurajează fanii acestui sport benefic, ce trebuie să se desfășoare, constant, indiferent de împrejurări. Pentru că practici sau nu, vremea… trece. Și cum spune o vorbă din bătrâni:” Aoleo, ce-al dracu e, când ai bani și n-ai cu ce / Aoleo, ce-al dracu-ți vine, când n-ai bani și ai cu cine”. Sănătate și virtute!           

4 COMENTARII

  1. Nu m-ar fi mirat sa fie adevărat. O nație de degenerați…dar daca este adevărat cea ce relatați in acest articol, este un lucru foarte grav și abuziv.

    • Horache-Castorul are dosar penal pentru hărțuire, lovire, etc. Există dovezi, martori, declarații, înregistrări dar judecarea se tergiversează.

  2. În ’86, la Malmö, am intrat într-un sex-shop, să mă pun în temă cu ultimele gadgeturi în domeniu.
    Magazinul era ținut de o familie de polonezi. Doamna, cât și domnul, cam la patruzeci de ani amândoi, foarte serviabili, au intrat în amănunte tehnice, tot prezentându-mi dispozitivele, că nici nu știu când se făcură vreo două ore petrecute la ei. La fiecare câteva minute intra un client. Din câteva vorbe primea o caseta video VHS (erau top în epocă) din raftul cu câteva sute asemenea, trecea în dreapta, unde mai multe uși identice, numerotate, separau incinta unor cabine de maxim doi metri pătrați, antifonate. După câteva minute, clienții ieșeau zâmbitori, returnau caseta și-și vedeau firesc de drum. Polonezii m-au văzut nedumerit și mi-au prezentat o cabină pentru relaxare. Înăuntru, un fotoliu minimalist, măsuță, televizor, video-player, suport cu rolă de hârtie igienică și coș pentru hârtia uzată. Nu-mi trebuia și desen, ca să înțeleg pentru ce fel de relax era destinată fiecare cabină.
    Într-adevăr, Dragan Bratych, președintele Federației Suedeze de Sex, cel care operează mai multe cluburi de striptease în Suedia, a făcut o cerere de înscriere a federației sale, cât și a Campionatului European de Sex în Riksidrottsförbundet (Confederația Suedeză a Sporturilor), cerere soldată cu respingere, pe motiv că nu a îndeplinit toate cerințele de completare.
    Uitându-mă pe lista probelor propuse în competiție, observ că a omis masturbarea.
    O fi avut consum mare la hârtia igienică.

  3. Mai fraților….dacă asta este ultimul subiect de interes în Romania, unde nu ne mai putem kk de foame. Și vouă vă arde de campionate de SEX….ne ducem draq că natie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.