Acasă Utilitare Se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Cernavodă

Se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Cernavodă

183
0
Sursa: Primaria Cernavoda
Sursa: Primaria Cernavoda

Pentru executarea lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noii conducte de alimentare cu apă, de pe strada Răzoare din orașul Cernavodă, se va sista furnizarea apei potabile marți – 25 iulie 2023, în intervalul orar 08.00 – 16.00, Biroul de comunicare RAJA S. A.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Victoriei, Răzoare, Fundătura Răzoare, Viilor cu adiacente, Ioachim Ionașcu, Ghioceilor, Prelungirea Seimeni cu adiacente, Cartier Tudor Vladimirescu, Spitalul Orășenesc Cernavodă și Utilități Publice  – Gospodăria Comunală Cernavodă.

          Investițiile fac parte din Contractul de lucrări – CL24 – Rețele apă Cernavodă, Făclia și Tortoman. Aducțiuni Faclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă, în valoare de aproximativ 56 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Totodată, utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor.

Publicitate
Articolul precedentBătută-n cap de caniculă, la casa de la LIDL
Articolul următorMamaia: Avarie la reţeua de apă din stațiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.