Acasă Utilitare Valu lui Traian: Primăria în serviciul cetăţenilor

Valu lui Traian: Primăria în serviciul cetăţenilor

333
0

Vineri, 28.07.2023, o echipă medicală din cadrul laboratorului certificat ”Stratonis Medical”, va fi prezentă în incinta Căminului Cultural Valu lui Traian  (intrarea dinspre primărie), pentru recoltarea probelor sangvine în vederea efectuării analizelor cetăţenilor care doresc să beneficieze de aceste facilităţi gratuite. Persoanele interesate trebuie să se prezinte la punctul de colectare în intervalul orar 08:00 – 10:30, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Analizele sunt gratuite!

Primăria Valu lui Traian anunţă oprirea temporară a lucrărilor de reparaţii la trama stradală în contextul prognozei de caniculă anunţată de ANM.

“Având în vedere circulara emisă de Ministerul Transporturilor cu privire la restricționarea traficului pe drumurile Naționale și Europene pentru mașinile de tonaj ridicat și agabaritice, în zilele cu temperaturi ridicate peste 30 grade Celsius, vă informăm că reparațiile și aducerea la starea inițială a străzilor afectate de extinderea rețelelor de apă și extinderea rețelelor de canalizare menajeră vor fi întrerupte, până la noi directive. Vă asigurăm de tot suportul nostru privind refacerea sistemului rutier pe străzile din localitate, și vă reconfirmăm faptul că primăria Valu lui Traian nu va recepționa aceste lucrări până când acestea nu vor corespunde desfășurării în bune condiții a traficului auto și pietonal pe fiecare stradă ce a fost afectată de dezvoltarea acestor rețele”, transmite Primăria Valu lui Traian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.