Acasă Utilitare Se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Cernavodă

Se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Cernavodă

277
0
Sursa: Primaria Cernavoda
Sursa: Primaria Cernavoda

În cadrul lucrărilor de investiții realizate la nivelul sistemului de alimentare cu apă din orașul Cernavodă, joi – 03 august 2023 se vor executalucrări de racordare a noii conducte de pe strada I.D. Chirescu la rețeaua existentă de pe străzile Luptei, Revoluției, Primăverii și Muncitorilor, informează Biroul de Comunicare RAJA S. A.

Prin urmare, se va întrerupe furnizarea apei în intervalul orar 08:00 – 16:00 în următoarele zone:

  • Străzile Luptei, Revoluției, Primăverii, Muncitorilor, Avram Iancu, Salciei, Mălinului și I.D. Chirescu, cu străzile adiacente și punctele termice aferente;
  • Cartier Columbia;

Investiția face parte din ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a societății RAJA S.A. Constanța în perioada 2014- 2020”. Contract CL 24 – ”Rețele apă Cernavodă, Făclia și Tortoman. Aducțiuni Făclia, Cernavodă. Rețele canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă” în valoare de peste 56 mil.lei.

Utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.