Acasă Utilitare Se oprește apa în localitatea Poarta Albă

Se oprește apa în localitatea Poarta Albă

233
1

Ca urmare a lucrărilor de reabilitare și modernizare realizate la nivelul sistemului de alimentare cu apă din localitatea Poarta Albă din județul Constanța, RAJA SA va efectua în această perioadă cuplarea la sistemul centralizat a noilor conducte executate pe străzile Castanului, Garoafei, Privighetorilor, Laurei și Sălciilor, informează Biroul de Comunicare.

Potrivit sursei citate, în acest context, se va întrerupe furnizarea apei în zilele de 04, 05, 06, 07 și 11 septembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 13:00. Vor fi afectați toți locuitorii din satul Poarta Alba.

Investiția face parte din CL 20: Rețele apă Poarta Albă, Murfatlar. Rețele apă și canalizare Castelu. Aducțiune Castelu,  în valoare de aproximativ 37 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Toți utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfăuiți să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari localitatii Poarta Alba pentru investitia in modernizarea si dezvoltarea serviciilor de alimentare cu apa! Este un pas important in directia asigurarii unor servicii de calitate pentru locuitorii zonei, lipsite acum de orice grija fata de calitatea si acoperirea apei. Speram sa se bucure cat mai curand de avantajele acestora!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.