Acasă Utilitare Se oprește apa în localitatea Palazu Mare

Se oprește apa în localitatea Palazu Mare

130
0

Pentru racordarea noii conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă de pe strada Sentinelei, din localitatea Palazu Mare, se va întrerupe furnizarea apei de marți – 17 octombrie 2023, ora 22.00, până miercuri – 18 octombrie 2023, ora 13.00. transmite Biroul de comunicare RAJA S.A

Astfel, vor fi afectați de lipsa apei:

  • Consumatorii de pe str. Dumbrăveni, Alexandru Sahia, Sentinelei, precum și cei de pe străzile adiacente;
  • Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța;
  • Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare.

Investiția face parte din ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA S.A. Constanța în perioada 2014-2020.” CL 4 – “Rețele apă și canalizare în zona periferică a Municipiului Constanța, Palazu Mare și stațiunea Mamaia”, în valoare totală de aproximativ 51 milioane lei, proiect derulat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistata alimentarea cu apă, precizează sursa citată.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.