Acasă PAMFLET Băi, să moară mama, știți cine-i bunicu? Vă sparg, vă rup, vă-ndoi!

Băi, să moară mama, știți cine-i bunicu? Vă sparg, vă rup, vă-ndoi!

16908
0
Imagine prelucrată în scop ilustrativ
Imagine prelucrată în scop ilustrativ

Dan MIHĂESCU ■

Miercuri, 5 iunie, pe drojdia campaniei electorale cum s-ar zice, când credeam că se cam fâsâise tot ce era de spart în figuri, vine tare pe turnantă interloop-ul șef, ca să recupereze, și pune de un spectacol cu capra, în parcul public din provincie.

Netotul academicianului Miron Constantinescu, primul ideolog al PCR după 1944 și primul director al oficiosului partidului comunist din perioada de legalitate, Scînteia, ne anunță, cocoțat pe platforme ortopedice, ca să corespundă la înălțime, precum Humphrey Bogart când juca cu Ingrid Bergman în Casa Blanca: „Breaking off„. Cum ar veni, opriți tot. Atât. Până aici v-a mers cu șmecheria…

Prietena mea Dana Budeanu a venit să… mă sprijine și să mă consolideze. La rândul ei, cotoarba de Dorobanți în sutien și fustă transparentă de in, transmite amărăștenilor că “este pentru prima dată și ultima când fac live” după care nu pierde ocazia să ne țină un curs scurt de ideologie marxistă, ca din scrierile bunicului: “Este pentru a doua oară când vin la Constanța (amărăștenilor N. A.)…Ce-am văzut aici este inexplicabil în sensul că consider că nu ai avea de ce să nu faci pentru oameni. Ok, nu contează că furi da, bă, de ce să nu faci nimic?” Ah, a mai zis că e „în fața teatrului principal din Constanța”, așa cum arată el, în ultimul hal. Horică smardoiașul care se grozăvea într-un interviu publicat în 2019, precum orice puțoi infantil ejaculat de protipendada PCR, că el a fost bătăușul școlii, că a făcut bani din camătă și escrocherii și că este milionar în euro, aflat până deună-zi în turneu electoral de prostit proștii, cu „ursu”, de Romică Țociu, băgat-o acum la înaitare și pe capra, de Dana Budeanu, ca să-și tragă cât mai mult din cașcavalul lui Chițac.

Păi băi mațe fripte coate goale, crezi că așa merge, i-ar fi strigat oamenii din parcul teatrului? Și atunci nervos, angoasat și de afrontul primit în fața demoazelei s-a pus pe dat telefoane. “Alo, cine ești? Aha, foarte bine! Fii atent aici. Am aflat că mă traduci. Da, da, tu, chiar tu. Dacă nu m-ai votat, tu și toți ai tăi…nu din famiglia mă, că mă piș pe famiglie și pe toți…toți din firmă și de pe stradă, ce controlezi tu, că eu știu ce faci și dregi…Fii antenă aici, dacă pierd primăria acu când le suflu-n ceafă la ăștia, vin la loc președinte și vă sparg pe toți că eu țin minte. Țin minte și dacă ai fost cu mine și dacă m-ai trădat…”

Și iute așa, capra bucureșteană a rămas să pășuneze prin fața teatrului până când a venit mașina de campanie s-o parașuteze unde-i e starea, pe Dorobanți, iar prea-puternicul “cocoș roșu” a rămas în telefoane să facă precum toate visele negre și să-și stimuleze electoratul, cum știa mai bine, cu capete-n gură și șuturi în cur…

Fotografie editată în scop ilustrativ

Pe dincolo, da tot pe mână cu Partidul Stroe Dumitrache, ca cum ar fi, vine ălălalt, pururea speranță și eternul candidat,care a bușit-o ultima tură pe EBA la europarlamentare – Iorgu Palaz.

Fotografie editată în scop ilustrativ

Celebrul colonel paintball-ist & airsoft-ist ne anunță deunăzi că a ajuns la culmea răbdării cu competitorii săi din campanie electorală și, deghizat după cum i-e felul în macho-man și-a îmbrăcat recuzita de bal mascat pentru pescuit la știucă și a ieșit la un seflie în fața palatului administrativ ca să caute bărbați politici. ”Domnilor PNL-iști și PSD-iști, fiți bărbați politici!”, a perorat Iorgu filmându-se cu telefonul mobil în fața ultimului său loc de muncă de acum patru ani, reclamând că nu-l bagă nimeni în seamă să-i răspundă cu vreo perversă la gargara s-a politică și la injuriile adresate contracandidaților. Halal. Băi Claudele, tu n-ai învățat dictonul: “Aquila non capit muscas”? Cine vrei să-și piardă timpul cu tine. Rămâi acolo la Pietreni să te joci cu gâștele pe toloacă, că-i bine. Nu mai ieși la drumul mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.