Acasă Eveniment 11 kilograme de cannabis din Spania capturate la Feteşti

11 kilograme de cannabis din Spania capturate la Feteşti

934
0

Dan MIHĂESCU ■

IPJ Constanţa, Andreea Iliescu

Polițiști Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța, coordonaţi de procurorii DIICOT au capturat 11 kilograme de cannabis, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, Andreea Iliescu.

Potrivit sursei citate, pe data de 16 martie a. c, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au surprins, în flagrant delict, doi bărbați, de 37 şi 51 de ani, imediat după ce au fi primit, printr-o firmă de curierat, două colete ce conțineau o cantitate de aproximativ 11 kilograme de cannabis. Substanțele interzise proveneau din Spania, iar acțiunea a fost desfășurată în municipiul Fetești, județul Ialomița.

Ulterior, polițiștii din cadrul BCCO Constanța au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite 38 de cartușe cu bile de cauciuc, semințe de cannabis, precum și dispozitive electronice și bunuri cu valoare probatorie.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul Serviciului Teritorial Constanța al DIICOT a dispus reținerea

pentru 24 de ore a celor doi bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de introducerea în țară și pentru importul de droguri de risc, fără drept.

Cei doi au fost duşi la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea, la care au colaborat şi polițiști BCCO din București, Ploiești, Alba-Iulia alături de jandarmi din București și Prahova, a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.