Acasă FOILETON Copiii foștilor securiști…nu-s vinovaţi

Copiii foștilor securiști…nu-s vinovaţi

3536
0

Valeriu NICOLAE ■

Constantin Tomescu – 4.505.108 lei și 246.800 EURO dați împrumut în nume personal conform declarației de avere. A dat 22 de împrumuturi INDIVIDUALE de aproape un milion de EUR. Asta în timp ce el are o datorie de 1.075.000 de EUR.  Agenția Națională de Integritate (ANI) nu are nicio treabă.

Geniul în cauză este firesc consilier PSD la Sectorul 6. Ăla unde e Ciucu primar. Omul este partener de afaceri cu Mutu, primarul PSD care a pierdut în fața lui Ciucu. În sectorul 4 (primărie tot PSD) e plin, plin de reclame cu domnul Sebastian Burduja de la PNL.Sebastian este fiul domnului Burduja care nu are legături cu securitatea și nici cu cel mai nenorocit faliment al unei bănci din România (Bancorex), faliment care a îmbogățit îngrozitor o mulțime de foști securiști. A avut ghinion să fie șef acolo.

Ei ghici cine este sponsorul principal al evenimentului care îl promovează atât de minunat pe domnul Burduja? Da, e firma fiului domnului consilier Tomescu de la sectorul 6 care pare să copieze perfect traiectoria fiului domnului Burduja dar pe partea de PSD. Desigur acest lucru este o coincidență căci PNL nu e PSD. Și copiii foștilor securiști (desigur nu e cazul aici) nu sunt vinovați de averile colosale ale taților căci ei în fapt sunt anticomuniști convinși. Ciucu și-a dat ieri demisia de la șefia PNL București. Facem pariu că Burduja va fi noul șef la PNL București și colaborarea PSDPNL va fi și mai minunată?

Am adăugat și o poză din mizeria de declarație de avere că poate vede și ANI sau serviciile care o conduc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.